Superliga Kickoff: Massivt fokus på den vilde guldkamp

18. spillerunde i årets Superliga byder på et fabelagtigt kampprogram, hvor der udover to store topbrag venter vigtige opgør, der er afgørende for både top 6 og nedrykningskampen.

Derfor er der også højt humør og stor entusiasme i studiet, hvor vært Mads Kindberg Nielsen pumper masser af værdifulde Superliga-informationer ud af Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann, der udgør det faste Kickoff-panel på Monetos.

Der er naturligt nok stor fokus på de to topkampe søndag eftermiddag/aften, hvor FC København først skal forsøge at nedbryde en AGF-defensiv, der endnu ikke har indkasseret mål i 2021, mens FC Midtjylland senere kan overtage ligaens førsteplads, hvis de besejrer et Brøndby-hold, der kun har tabt én af de seneste 10 kampe.

Vigtige point er der også på spil allerede fredag aften, hvor panelet i segmentet ‘Guldgraveren’ ser nærmere på, hvordan Horsens overhovedet skal få scoret mål. De har endnu ikke scoret i år og har i den grad brug for både mål og sejre, hvis de skal gøre sig forhåbninger om overlevelse i ligaen.

Derudover er der også taktisk fokus i OB-Randers, der er gennemgang af de øvrige kampe og så er der naturligvis som altid også fest/fiasko-kategorien. Alt dette varer kun 40 minutter, og du kan lytte med nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.