Bettingsnakken: “Mit største tab nogensinde!”

En rutsjebanetur af dimensioner kan man vist roligt kalde Steffen Dams spil-weekend. I Bettingsnakken fortæller han om nogle dage, der både har budt på et af årets spil, men også ufattelig utur.

Som sædvanligt i det faste mandagsprogram på den grønne bettingkanal gennemgår vært Mads Kindberg Nielsen den netop overståede betting-weekend med de to gæster, Steffen Dam og Tonni Munk Jensen. Hvor sidstnævnte kom ud med grønne tal og havde nogle fine spilledage, så måtte Steffen Dam for anden weekend i træk finde sig i at føle sig ualmindelig skidt behandlet af lykkens gudinde. Hør bl.a. en italiensk kamp, hvor han og Mads Kindberg Nielsen begge fik ørerne alvorligt i maskinen.

I dagens emne kigges der nærmere på det at følge andres spilforslag. I hvor høj grad giver det mening, og hvordan gør man det bedst? Steffen Dam og Tonni Munk Jensen har begge mange års erfaring som sportsbettere, men bruger også andres spilforslag som både værdifulde input og som klar inspiration til kommende spil.

Der er også tid til at besvare dagens lytterspørgsmål, som denne gang handler om flat- kontra unit-staking, mens der til sidst kigges frem mod en spændende midtuge.