Niels Frederiksen: Håber vi kan tage røven på de andre

Drømmen om guld lever for alvor for Brøndby efter sejren over FC København, og netop guldkampen er et af temaerne i vores udsendelse i dag med Niels Frederiksen.

Brøndby-træneren gæstede nemlig Monetos til 45 minutters snak om holdets muligheder for at gå hele vejen og om hvad sejren over FC København betyder både for stemningen og ikke mindst for selvforståelsen.

Vi runder også holdets spillestil og hvordan man udvikler den samtidig med de ubønhørlige krav om sejr nærmest hver eneste uge og hvordan man som træner arbejder med det pres, som ikke mindst fans og omgivelser har til Brøndby-holdets præstationer uge efter uge.

Der er også masser af gode spørgsmål fra lytterne, hvor vi blandt andet bliver klogere på, hvordan Niels Frederiksen holder periferispillerne i truppen varme, om han blev ansat på falske forudsætninger og i den sjove ende om hvem der er ønskemodstanderen i Champions League.

Der kommer også en beskrivelse af, hvordan Brøndby skal spille i den perfekte verden og hvilken spiller, som Niels Frederiksen helst ville have fra de øvrige klubber, hvis han frit kunne vælge på alle hylder.

Listen to “Niels Frederiksen: ‘Vi håber at ta’ røven på de andre'” on Spreaker.