Superliga Kickoff – Så er det NU, FC København

Superliga-fans forkæles i denne tid med storkamp efter storkamp, og denne weekend er ingen undtagelse. Landets to største klubber mødes i Parken, mens der på de andre Superliga-stadions er hård kamp om vigtige point i bestræbelserne på at ende i top 6 eller undgå nedrykning.

Vært Mads Kindberg Nielsen har igen Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann i studiet til at stille helt skarpt på weekendens seks opgør.

Der er fokus på spillestilen i mødet mellem to ret offensive hold i fredagskampen, hvor Lyngby og FC Nordsjælland krydser klinger. Her diskuteres der også, om vi hellere vil se offentsivt indstillede hold i Superligaen frem for mere destruktive og defensive mandskaber.

I det østjyske derby mellem AGF og Randers har vi ‘Guldgraver’-skovlen fremme for at finde nøglen til et AGF-hold, der ikke har besejret lillebror i 13 opgør.

Der er også en hurtig gennemgang af Sønderjyske-Horsens og Vejle-AaB, der er som sædvanligt ‘Fest & Fiasko’-kategorien, og så kigger vi ikke mindst nærmere på rundens storkamp i Parken, hvor FC København møder mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland.

Bliv godt klædt på til den spændende weekend-runde på under 40 minutter!