Bettingsnakken: Ekspertemne giver god debat

Mandag på den grønne Monetos-kanal er lig med ‘Bettingsnakken’. Således også i dag, hvor der bl.a. ses nærmere på, hvornår du kan kalde dig for bettingekspert på den liga, du følger.

Som sædvanligt starter vært Mads Kindberg Nielsen ud med at spørge de to erfarne sportsbettere Steffen Dam og Tonni Munk Jensen til deres bettingweekend. De ved bedre, end de fleste andre, at nedture kommer fra tid til anden, så røde tal på bundlinjen for weekendens kampe slår dem ikke umiddelbart ud.

I dagens bettingemne diskuteres der, hvornår man kan kalde sig bettingekspert. Hvor mange kampe bør man se, og hvor lang tid bør man bruge på en liga for at være så meget inde i holdene, at man kan sætte sine chancevurderinger bedst? Her giver både Steffen Dam og Tonni Munk Jensen deres vurderinger og kommer med egne erfaringer undervejs.

Dagens lytterspørgsmål kommer fra Morten Sørensen, der spørger til, hvorvidt det er blevet sværere at lave plus på sin betting. Her er Monetos-eksperterne ganske enige i deres svar.

Lyt til hele udsendelsen nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.