Superliga Spil: Vi fyrer den af med otte spilforslag

Der er i den grad gang i spilanbefalingerne til den sidste Superliga-runde i grundspillet. I alt otte spilforslag har vi med i dette program, hvor eksperterne i flere kampe er helt enige om, hvor værdien skal findes.

Vært er som altid Mads Kindberg Nielsen, og han har igen Steffen Dam og Tonni Munk Jensen ved sin side. De to sidstnævnte følger Superligaen intenst, og er i denne uge enige om to stærke værdispil i Horsens-Lyngby og AaB-OB.

Derudover giver de den gas med yderligere fire spilforslag, så du som sportsbetter bliver umådeligt godt klædt på inden denne sidste grundspils-runde, hvor kampene spilles på samme tidspunkt søndag kl. 17.00.

Der er bl.a. to spil til topbraget i Brøndby, hvor AGF kommer på besøg. Her tror den ene ekspert på en låst og målfattig affære, mens den anden ikke er helt uenig, men i stedet kigger AGF-vejen.

Lyt til alle fiduser og analyserne bag i vinduet nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.