Bettingsnakken: Du spiller mod alle de andre!

Bookmakerne sætter ikke længere odds, som de gjorde for år tilbage. Det ser vi nærmere på i mandagens ‘Bettingsnakken’, hvor vi har fokus på, hvorfor vi snakker mere om “markedet” end om oddssætternes rolle, når store odds-ændringer diskuteres.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og han har sit faste panel bestående af Steffen Dam og Tonni Munk Jensen ved sin side, når de som altid åbner programmet med en snak om weekendens resultater og kampe med en speciel oddsudvikling.

Dagens tema har fokus på betting-markedet, der er alle os sportsbettere i én samlet flok. For i hvor høj grad er det os allesammen, der bidrager til de odds, vi finder hos bookmakerne, og hvornår er der en oddssætter bag de enkelte priser? Vi kigger på udviklingen, fordele/ulemper ved markedets store betydning og på hvilke markedet, hvor du stadig spiller mod bookmakernes oddssættere.

Som altid er der også lytterspørgsmål og en snak om, hvad ugen ellers byder på i betting-verdenen.

Lyt med nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.