Fidusjagten: Danmark på autopilot i Israel

Der er fuld fokus på VM-kvalifikationen, der starter i denne midtuge, når fire stærke værdispil skal findes i ‘Fidusjagten’.

Danmark lægger ud med en tricky udekamp i Israel, hvor der måske endda er tilskuere på lægterne. Alligevel forventer den ene bettingekspert, Tonni Munk Jensen, at de kører en stille og rolig sejr hjem. Det samme er gældende i Munk Jensens andet spil, hvor Portugal som monsterfavoritter mod Aserbajdsjan snildt kan tænkes at spare på kræfterne, når sejren er i hus.

Programmets anden ekspert, Mikkel Westermann, bevæger sig også rundt i det sydlige Europa i sine spil. Først et specialspil på italiensk sejr mod defensive Nordirland, og dernæst et spil mod et rumænsk hold, der ikke fungerer optimalt for tiden.

Lyt til alle fire fiduser og argumenterne bag i vinduet nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.