Kickoff: Landsholdet står med offensive udfordringer

VM-kvalifikationen begynder torsdag aften mod Israel, og derefter venter Moldova og Østrig i en lille tretrinsraket af kampe. I denne optaktsudsendelse ser vi nærmere på landsholdets nuværende styrker og udfordringer frem mod de vigtige opgør.

Vært Mads Kindberg Nielsen har inviteret de to landsholdskyndige Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann til en anderledes landsholdsoptakt, hvor de hurtigt kigger nærmere på de kommende modstandere for derefter at dykke ned i nogle af de spørgsmålstegn, som træner Kasper Hjulmand bakser med før den første kamp torsdag.

I ‘Fokus’ kigger eksperterne nærmere på det danske forsvarsspil, som i efterhånden lang tid har fungeret upåklageligt. Der er flere grunde til den defensive succes, og der er endda muligheder for at forbedre os, hvis eksempelvis de to backs bliver inddraget endnu mere i spillet.

I ‘Guldgraveren’ er der fokus på det offensive element, for landsholdet har udfordringer med dels at skabe chancer nok og dels at finde spillere, der spiller fast for deres klubhold. Her gives der bud på, hvordan udfordringerne løses, og hvilke spillere der bør spille fra start mod Israel.

Derudover er der også bud på en ‘Fest & Fiasko’ til de kommende kampe, ligesom der også gættes på resultaterne.

Altsammen kan du høre nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.