Dams Dom: ‘Det er for fesent, kære landshold!’

Steffen Dam er klar i sin tale: Det er for fesent!

Dam fortæller sit syn på landsholdets statement i den politisk varme kartoffel om Qatar, der lige nu møder større og større spiller- og holdkritik fra lande som Norge, Danmark og Holland.

Qatar er som bekendt vært for VM i 2022, men det er et land, der – som The Guardian blandt andet har afdækket – slet ikke har de samme syn på menneskerettigheder, som vi har i vesten. Fx er mange migrantarbejdere døde i opførelsen af stadioner til slutrunden.

Derfor synes Dam også, det er fint, at landsholdet gør noget – men kunne man ikke have gjort mere? Den protest, som holdet lavede før kampen mod Moldova, er i hvert fald for fesen til Steffen Dam, der skælder ud i sit mandagsprogram Dams Dom.

Lyt med herunder.