Bettingsnakken: Tidligere FCM-stjerne ødelagde humøret

Den tidligere FC Midtjylland-angriberstjerne Paul Onuachu ødelagde weekenden for vært Mads Kindberg Nielsen, der i dette program fortæller om årets største bad beat indtil videre. Der er – heldigvis – også plads til meget andet end ærgrelse, fx taler vi om de store markeder, og hvordan du bærer dig ad med at lave plus dér.

Som altid i ‘Bettingsnakken’, så er første punkt på dagsordenen en weekend-tur, hvor vært Mads Kindberg Nielsen og de to gæster, Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, både taler om weekendens mest spændende kampe i betting-perspektiv og ikke mindst regnskabet på den private front. Og det var altså her, at Onuachu ødelagde en ellers fremragende perlerække af spil for den kære vært.

Dagens bettingemne koncentrerer sig om de store bettingmarkeder, som småspilleren har en tendens til at sætte sine spil på, men som grundet stor omsætning og et tårnhøjt informationsniveau er en svær nød at knække. Her giver eksperterne deres bedste råd og fif til, hvordan du i det mindste øger din chance for succes.

Lytterspørgsmålet omhandler denne gang, hvordan man bedst fører regnskab, mens der også kigges frem mod en midtuge, hvor landsholdene igen skal i aktion.

Lyt med nedenfor eller i dit foretrukne podcastfeed.