PL Spil: Dette tophold sparer på kræfterne

Landsholdsugen er ovre, og nu er det atter tid til Premier League. Det fejrer vi på Monetos med fire dugfriske fiduser til den kommende runde – som altid leveret af Mikkel Westermann og Steffen Dam.

Bundkampen mellem Southampton og Burnley er første kamp under fidusluppen – det er en kamp, som de hold helst ikke må tabe, og Mikkel Westermann har da også fundet et lækkert højt odds på det faktum.

For Sheffield United er det kun et spørgsmål om tid, før de matematisk set er rykket ud af Premier League, har fyret legenden Chris Wilder og virker som et hold i mere eller mindre opløsning. Det udnyttes også i programmet til et spil imod bundholdet.

Rundens store brag er Arsenal mod Liverpool – en kamp mellem to giganter, som begge skal gå efter at vinde. Det kan give en åben kamp, og det spekulerer vores to eksperter da også i, mens Mikkel Westermann derudover også har kig på en sejr til en af holdene.

Endelig kommer vi også forbi store arenaer som Old Trafford og Stamford Brigde – under Thomas Tuchel har Chelsea været et meget kontrollerede hold, og mon ikke de fortsætter den kontrollerende stil mod West Bromwich med tanke på, at der Champions League i den kommende midtuge.

Hvis du vil blive klogere på, hvad du præcist skal spille på til påskerunden i Premier League, er det med at få trykket på play herunder.

Listen to “PL Spil: Eksperterne har et par saftige langskud med” on Spreaker.