Superliga Zoom: ’Det er sgu latterligt, Niels Frederiksen!’

Det er sgu latterligt, Niels Frederiksen!’

Brøndby-træneren får på puklen i denne uges udgave af Superliga Zoom for sin udtalelse efter 0-1-nederlaget til FC Midtjylland. Her sagde Niels Frederiksen, at midtjyderne ikke spillede særligt ambitiøst.

Dén kommentar er faldet panelet for brystet, for Mikkel Westermann, fodboldekspert på Monetos, og Jan Schouby, chefredaktør på Aarhus Stiftstidende, undrer sig noget over den kommunikation.

I Superliga Zoom taler vi desuden om Det ‘nye’ F.C. København – den udtalelse har vi efterhånden brugt nogle gange denne sæson – for er det sådan her, at vi skal vænne os til at se FCK? Uden fx ‘Zanka’, der var bænket?

Til slut runder vi AaB. Er klubben i vildrede? Systemet bliver hyppigt ændret, og nu er AaB tilbage til at spille på den måde, som man gjorde under Jacob Friis. Det kan vel ikke være det, som Marti Cifuentes vil – eller hvad?

Hør programmet herunder.