Superliga Kickoff: Gigantiske opgør venter i weekenden

Brøndby mod FCK og AGF mod FC Midtjylland. Denne weekend vil være en rigtig dum én at stå over, hvis du betragter dig selv som hardcore Superliga-fan! I Superliga Kickoff får du en knivskarp og anderledes optakt til samtlige opgør i runden.

Vært Mads Kindberg Nielsen har igen inviteret det faste Kickoff-panel bestående af Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann til en snak om weekendens kommende Superliga-kampe.

Denne gang med to topbrag på menuen, hvor Sjællands to største hold tørner sammen på Brøndby Stadion, mens AGF lægger græs til opgøret mellem Jyllands to største klubber, når FC Midtjylland kommer på besøg. I Brøndby-FC København analyseres der på, hvordan holdene vil angribe kampen, mens fokus i AGF-FC Midtjylland er rettet mod de holds offensive problemer.

Der er taktisk duel i OB-Vejle, mens der sættes lup på FC Nordsjællands mange talenter, før deres kamp mod formstærke Randers.

Bliv godt klædt på til weekendens kampe og få spændende vinkler på flere af holdene på kun 40 minutter!