Superliga Kickoff: BIF og AGF kan levere overraskelser

Det snerper til i både top og bund i Superligaen her otte kampe før sæsonafslutningen. Vil du klædes godt på til weekendens seks spændende kampe, så læn dig tilbage og nyd 40 minutters optakt spækket med skæve vinkler, taktiske analyser og interessante statistikker.

Mads Kindberg Nielsen er kaptajnen, der får Kickoff-skibet til at sejle i den rigtige retning, og ombord er de to Superliga-eksperter Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann, der udover at sætte sig i specifikke træneres sted og løse flere af bundholdenes nuværende problemer også skal forudsige rundens fester og fiaskoer.

Braget i denne runde spilles på Brøndby Stadion, hvor AGF kommer på besøg. Her sætter vi fokus på, hvordan holdene – der kender hinanden rigtig godt – kan overraske hinanden. Skal der ske udskiftninger, eller er det spilsystemet, der skal ændres?

Den taktiske duel er mellem FC København og FC Nordsjælland, mens fokus-kategorien denne gang kigger på krisetendenserne i OB og Sønderjyske, der begge kan risikere at blive sølet godt og grundigt ind i nedrykningsdramaet. Endelig studerer vi også Randers´ kæmpestore problemer med at nedkæmpe FC Midtjylland. Det er snart 10 år siden, at det sidst lykkedes at vinde over de forsvarende mestre.

Lyt med nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.