Dams Dom: Fischer sætter kolorit på Superligaen – men…

… MEN det bliver sgu lidt patetisk!

Steffen Dam er klar i spyttet i Dams Dom, hvor Viktor Fischer er programmets første emne.

Viktor Fischer blev – til mange aarhusianeres store fortrydelse – forbigået ved nattens Oscar-prisuddeling i USA, hvor det i stedet var instruktør Thomas Vinterberg, der løb med opmærksomheden, da danskeren vandt prisen for bedste udenlandske film med ‘Druk’.

Fischer, derimod, gjorde sit forsøg på en skuespillerkarriere i FCKs kamp mod AGF, mente mange efterfølgende, og det tager vi fat på i Dams Dom.

Der er også blevet plads til en snak om Jess Thorup, der ikke ønsker brok fra egen bænk, tilskuernes tilbagevenden og lidt skadesbekymringer i Brøndby – samt et par interessante historier fra udlandet.

Lyt med herunder – og husk du kan støtte Monetos på 10’er.dk med et valgfrit beløb per episode. Det kan du gøre her på siden.