SL Kickoff: FCK har store problemer før AGF-krig

Med fem spillerunder tilbage af Superliga-sæsonen strammer det for alvor til i både top og bund. I denne weekend kan det første hold rykke ud af ligaen, mens der er direkte bronze-duel i Parken mellem FC København og AGF.

Vært Mads Kindberg Nielsen har igen Mikkel Westerman og Tonni Munk Jensen i studiet til en utraditionel omgang optakt til weekendens Superliga-kampe, hvor fans af Randers og FC København for første gang får lov at stille deres hold på tribunerne siden genåbningen.

Der er fokus på AaB´s sæson, som langt fra er gået som forventet. De ambitiøse nordjyder har haft hele tre trænere ved roret, og skiftende spilsystemer samt skadesproblemer har ikke gjort tingene nemmere i Aalborg.

Den taktiske duel udspiller sig i Herning, hvor FC Midtjylland skal forsøge at revanchere det overraskende nederlag mod FC Nordsjælland i sidste weekend, mens der er guldgraver-tema i Brøndby, når Westermann og Munk Jensen skal forsøge at optimere Brøndby-holdet endnu mere.

Endelig er der ‘Braget’ i Parken, hvor FC København tager imod AGF, og bliver den kamp blot halvt så spændende som opgøret i Aarhus i søndags, så er der god grund til at sætte sig til rette foran tv-skærmen mandag aften.