Superliga Zoom: FCM og FCK tager de store overskrifter

Det er (mest) FCM og FCK, som vi taler om i dette program!

Først handler det om midtjydernes defensive kommunikation i snakken om matchbolden mod Brøndby. For: Det er jo NÆSTEN en matchbold, når klubben kan spille sig syv – otte med målscore – point foran Brøndby med ni point at spille om.

Det skaber uenighed i panelet, hvor Sandro Spasojevic, der er tidligere professionel fodboldspiller, er af den holdning, at det er fint nok, mens Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende, savner en mere offensiv kommunikation.

I programmets anden halvdel handler det om F.C. København. Vi taler både Lars Seier Christensen og Ståle Solbakkens ordkrig, og så dykker vi ned i, hvordan det kan være, at københavnerklubben er så defensiv og vaklende, når den er foran – som det var tilfældet i kampen mod AGF, og som vi har set det før i sæsonen.

Vært er Steen O.G., og producer og er Mads Kindberg Nielsen.