Superliga Zoom: Mesterskab kan vippe ved magtbalancen i dansk fodbold

I Superliga Zoom diskuterer vi hierarkiet i toppen af dansk fodbold og et mesterskabs betydning for dette.

Guldkampen er inde i sin absolut afgørende fase med bare to runder tilbage af sæsonen, og derfor tager vi diskussionen om hierarkiet i toppen af dansk fodbold. Er det F.C. København, der er størst? FC Midtjylland? Brøndby? Og hvad vægter egentlig i sådan et hierarki?

I programmets andet emne skal vi på trænerjagt med Vejle. Klubben forlænger ikke kontrakten med Constantin Galca, som har haft en stor betydning i Vejle, så hvad skal der nu ske?

Til slut er det OBs tur. Fynboerne har – i modsætning til Vejle – fundet fremtidens mand på trænerposten, og det er Andreas Alm, der skal styre de stribede tilbage mod toppen af dansk fodbold. Klogt valg? Og hvordan kommer det til at se ud i OB? Du kan lytte til programmet herunder.

Du kan lytte til programmet herunder.