Zoom: Bossen skal være kold i røven over guldregn

Carsten V. Jensen skal er ansat til at være kold i røven – og det skal han blive ved med!

Så klar er meldingen fra Kasper Pedersbæk, der følger og analyserer Brøndby meget tæt. Pedersbæk mener ikke, at Brøndby nu skal spendere en masse penge på nye spillere og højere lønninger, bare fordi det vælter ind med skillinger i klubkassen som følge af mesterskabet.

Det er altså økonomien i Brøndby, der er på dagsordenen i første emne.

Ellers bliver der plads til en snak om uroen i FC Midtjylland. Alexander Scholz har givet udtalelser i et interview, der kunne indikere, at ikke alt er, som det plejer, og det taler panelet bestående af Jakob Poulsen – der tidligere har været anfører i klubben – og Sandro Spasojevic, der er fodbolddebattør, om i andet emne.

Til slut taler vi F.C. København og det arbejde, som venter Peter ‘PC’ Christiansen i klubben, der nok skal ud på transfermarkedet en gang eller to i løbet af sommerferien.