EM Gruppe D: Der hviler et kæmpe pres på England

England SKAL videre fra gruppen!

Der er ingen vej udenom for de engelske drenge, der har en gylden mulighed, ikke mindst fordi holdet har hjemmebane nærmest hele vejen under EM.

Men det bliver ikke nemt i en gruppe med Kroatien, Tjekkiet og Skotland, hvor måske især Kroatien og Tjekkiet er to af de hold, der kan gøre livet surt for England. Skotland, der er med for første gang i 23 år, er der ikke de store forventninger til.

Vi sætter som altid fokus på lidt generel info om holdet, også på den taktiske front, og så udvælger vi en spiller eller to, der er værd at holde øje med. Eksperterne skal desuden give deres bud på gruppeplacering og runder til sidst af med et kreativt element, hvor de helt frit har måttet vælge en Monetos-kategori som ’Guldgraveren’ eller ’VETO’en’ til at sætte fokus på en helt særlig ting om holdet.