Ophedet debat om afskaffelsen af udebanemål

Her på Monetos elsker vi at dyrke de fede fodbolddebatter om aktuelle emner. Og højaktuelt er det, at UEFA har afskaffet reglen om udebanemål allerede fra den kommende sæson.

Derfor satte vi her til formiddag to debattører med hver sin holdning til udebanemålet scene til en snak om, hvorvidt det rent faktisk giver mening at have det, eller om det er et levn fra fortiden, som skal afskaffes.

Tilhænger af reglen om udebanemål er Steffen Dam, som i denne udsendelse uddyber hvorfor han ikke er den store tilhænger af UEFA’s beslutning, mens Sandro Spasojevic – tidligere professionel fodboldspiller og aktuel på bold.dk’s EM-podcast – er vild med, at reglen nu er fortid.

De to herrer runder også en kamp for år tilbage, hvor Sandro Spasojevic på egen krop oplevede hvad reglen om udebanemål kan betyde, ligesom der er kigget på eksempler fra England på, hvordan det så er gået uden udebanemål – her afskaffede man reglen for år tilbage.

Endelig får vi også bud til sidst på, hvad man ellers kan gøre, hvis ikke man skal afgøre kampe på udebanemål eller straffespark – og vi kan allerede afsløre, at der kom et par spændende bud fra vores to debattører.

Listen to “Ophedet debat om afskaffelsen af udebanemål” on Spreaker.