EM Kickoff: Fire fede kvartfinaler i horisonten

Der resterer nu blot syv kampe af EM-slutrunden, der byder på fire kvartfinaler i denne omgang, og det er altså de fire kampe, som vi går i dybden med her. Så vil du klædes ordentligt på til opgørene, er denne udsendelse lige noget for dig.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og gæsterne er Mikkel Westermann og Tonni Munk Jensen.

Der er allerede lavet en selvstændig optaktsudsendelse til Danmarks kamp mod Tjekkiet, som du kan lytte til her, men der er nu også fokus på det imødesete opgør i denne udsendelse, hvor de to gæster stiller helt skarpt på, hvad der taler for sejr til henholdsvis Danmark og Tjekkiet.

Dernæst gennemgås Schweiz-Spanien og Ukraine-England, hvor vi har fat i to store favoritter, der bør kunne overvinde outsiderne fra Schweiz og Ukraine.

Som altid i disse Kickoff-udsendelser har vi fest/fiasko-kategorien og et gæt på rundens spiller, inden vi runder udsendelsen af med et større fokus på rundens største kamp mellem Belgien og Italien. To af turneringens helt store favoritter krydser klinger i et brag, hvor skadessituationen i den belgiske lejr har vippet en klar favoritværdighed over til italienerne.