EM Kickoff: Danmark har midlerne til at stække Kane & Co.

Så er det semifinale-tid til EM, og i denne udsendelse er der naturligvis hovedfokus på Danmarks opgør på Wembley mod England.

Vært er Emil Flöche Henriksen, som har bedt Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann analysere de to spændende semifinaler mellem Italien-Spanien og England-Danmark.

I studiet er der tro på Italien som den ene finaledeltager, idet de vurderes at have flere strenge at spille på end et spansk hold, der især defensivt har haft sine udfordringer.

I gennemgangen af England-Danmark kommer vi både omkring de forventede formationer og mulige udskiftninger i forhold til kvartfinalen, inden vi for alvor går i dybden med at kigge nærmere på, hvordan danskerne får hul på et meget stærkt engelsk forsvar.

Harry Kane har scoret to kampe i træk og var en af Verdens bedste angribere i sidste sæson. Westermann og Munk Jensen har fået til opgave at give Kasper Hjulmand gode råd om, hvordan vi får stoppet den engelske topscorer.

Og så giver vi naturligvis også et bud på resultatet i kampen. Her har Tonni Munk Jensen igen gravet tal og ledetråde frem, som peger mod dansk succes.