Superliga Kickoff: FCK er udfordret fra start

F.C. København står med flere udfordringer før åbningskampen mod AaB, og de forsvarende mestre fra Brøndby skal et smut til Aarhus i tæt duel med AGF, der ganske som Brøndby har sagt farvel til en del spillere.

Vært på sæsonens første Superligae Kickoff er Mads Kindberg Nielsen, og han har det sædvanlige panel i Mikkel Westermann og Tonni Munk Jensen med i studiet.

De kigger frem mod en premiererunde, hvor der er ekstremt mange spørgsmålstegn i mange af klubberne. Især topklubberne mangler en del nøglespillere i forhold til sidste sæson, og allerede fredag aften skal en af mesterskabsfavoritterne i FC Midtjylland forsøge at komme godt fra land, når de med ny træner og nyt spilsystem tager imod OB.

I FC København har sportschef Peter Christiansen allerede hentet nye spillere ind til en defensiv, som til tider sejlede rundt i sidste sæson. Derfor kan vi se frem til ændringer på både målmandsposten og i det centrale midterforsvar samt på højre back, når de jagter sæsonens første sejr mod AaB.

To hold fra top 4 i skikkelse af AGF og Brøndby tørner sammen i første rundes ‘Brag’, og også her er der stor udskiftning på holdene. Sikkert bør det dog være, at der som altid mellem disse to hold venter en intens og underholdende affære.

De resterende kampe samt forudsigelser om weekendens ‘Fest & Fiasko’ er der naturligvis også plads til i dagens Kickoff-udsendelse.