Special: Brandvarme holdninger til Falch-fyringen

Tirsdag eftermiddag har Vejle fyret Carit Falch efter blot fem kampe i spidsen for mandskabet. Monetos-teamet giver her sit take på den tidlige fyring.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, mens han har selskab af de sædvanlige Superliga-eksperter på Monetos, Steffen Dam og Tonni Munk Jensen.

Selvom Carit Falch kun fik fem kampe i spidsen for Vejle, så er det ikke ligefrem to overraskede eksperter, der kommenterer på fyringen. Både Dam og Munk Jensen argumenterer for, at ansættelsen af Carit Falch ganske givet har været en fejl fra start.

Hør dem også tale ind i de problemer, som holdet har haft i sæsonstarten, og hvor svært han gjorde det for sig selv med overraskende beslutninger og kommentarer i og omkring kampen mod AaB mandag aften.

Slutteligt gives der også bud på, hvem der eventuelt kan overtage cheftrænerstolen efter Carit Falch.