Superliga Kickoff: Pas på, FCK – Peter Sørensen leverer chokeffekten!

Vi søsætter hele TO nye kategorier i denne udgave af Superliga Kickoff, der blandt andet handler om jokerrollen, som Peter Sørensen (måske…) får i Vejle i første opgave mod F.C. København.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og han ser i følgeskab med Mikkel Westermann og Tonni Munk Jensen frem mod en Superliga-runde, hvor tre hold jagter deres første sejr i sæsonen, hvor ét hold har en ny træner ved roret og hvor de fire tophold – ifølge eksperterne – får kamp til stregen.

Allerede fredag aften er der et interessant opgør i Aalborg, hvor to af top 6-aspiranterne, nemlig AaB og FC Nordsjælland, krydser klinger. Her duellerer Munk Jensen og Westermann på det taktiske oplæg.

Vejle har skiftet træner i jagten på sæsonens første sejr, og der er stor tiltro i studiet til, at Peter Sørensen kan skaffe bundholdet et overraskende resultat mod storfavoritterne fra FC København.

Der er også krisesnak om AGF, guldgraver-jagt i Brøndby, gennemgang af de resterende kampe og selvfølgelig ‘Fest & Fiasko’-forudsigelser inden runden.

Alt i alt: Bliv godt klædt på til weekendens seks spændende kampe med ‘Superliga Kickoff’!