Danmark-Skotland: Lad os få Daramy ind fra start!

Panelet vil have Mohamed Daramy med fra start i VM-kvalifikationskampen mod Skotland onsdag aften. Hvorfor kan du høre i denne udsendelse, hvor vi går alle de interessante talepunkter i kampen igennem.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og han forsøger sammen med Mikkel Westermann og Tonni Munk Jensen at tage temperaturen på det danske landshold, der står over for tre vigtige VM-kvalifikationskampe i den kommende uge.

Kan landsholdet føre euforien videre fra det fremragende EM, så venter der med garanti flere sejre til Hjulmands tropper, som onsdag aften møder Skotland foran et udsolgt Parken. Skaderne er desværre regnet ned over den danske trup, men heldigvis ser det mindst lige så slemt ud i den skotske lejr.

Vi giver gode bud på, hvordan vi skal åbne den skotske mur op, og der er bred enighed i studiet om, at Mohamed Daramy kan være en rigtig fin joker at få sat i spil.

Optimismen omkring landsholdet er stor i studiet, men der er også konsensus omkring, at skotterne kan blive en hård nød at knække.