Færøerne-Danmark: De danske reserver får en fest

Vi forventer, at Kasper Hjulmand roterer på en masse pladser til kampen mod Færøerne, og vi giver vores bud på, hvordan en startopstilling kommer til at se ud. Desuden taler vi lidt om betydningen af kampen set fra Færøernes side og afleverer vores resultatbud.

Du får det hele på lidt over 20 minutter, godt styret af vært Mads Kindberg Nielsen, der har Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann ved sin side.

Danmark er kommet forrygende fra start i VM-kvalifikationen, og de er da også storfavoritter til lørdagens kamp mod Færøerne. Hvor store favoritter kommer vi ind på i denne podcast, hvor vi udover at se nærmere på, hvilke nye spillere Kasper Hjulmand kan bringe i spil, også tager et nærmere kig på Færøernes profiler og deres muligheder for at skabe sensationen.

Så vil du klædes godt på inden lørdagskampen, så lyt med nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.