Superliga Kickoff: Joker får afgørende betydning i rundens brag

FC Midtjylland møder AGF, der er uden den offensive kreatør Jon Dagur Thorsteinsson, så hvilken joker hiver David Nielsen op af hatten til at få en afgørende betydning mod Bo Henriksens tropper? Det og meget andet gennemgås i dagens Superliga Kickoff.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og han spørger bl.a. de to gæster, Mikkel Westermann og Tonni Munk Jensen, om hvordan Vejle skal få vendt skuden i fredagskampen mod OB.

Han beder dem også udpege en joker i AGF-truppen, der skal tage over for karantæneramte Thorsteinsson. Fokus er der også på ‘plastik-opgøret’ i Silkeborg, hvor to kunstgræs-hold tørner sammen. Og fokus er også lige hvad de får brug for i Randers, når trætte ben og hoveder hos både dem og modstanderne fra Brøndby skal forsøge at få det bedste ud af den indbyrdes duel søndag eftermiddag.

Alt i alt: Du bliver godt klædt på til runde 11 i dagens Kickoff-udsendelse!