Zoom Special: Fokus på livet i den næstbedste række

Vi er halvvejs igennem grundspillet i den næstbedste række i Danmark, og det har vi her på Monetos benyttet lejligheden til ved at zoome ind på 1. division i denne specialudsendelse.

Vores to eksperter Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann er begge nørder udi den danske 1. division og de kigger i denne udsendelse nærmere på de mange udenlandske ejerskaber, der efterhånden er at finde i den næstbedste række i Danmark.

Vi dykker ned i, hvad der gør et godt udenlandsk ejerskab og hvor faldgruberne ligger og vi får også svaret på, hvilken klub der har henholdsvis den bedste og dårligste udenlandske ejer.

Nedrykkerne Horsens og Lyngby kommer også under kærlig behandling. De havde begge ambitioner om oprykning inden sæsonen, men kom ned med to forskellige spillestile. Vores to eksperter fortæller om de to klubber og hvad der skal lykkes for at de når i mål med en oprykning til Superligaen.

Endelig tager vi også en snak om de største talenter i 1. division. Der er mange dygtige unge spillere, og allerede i den forgangne sæson så vi et millionsalg ud af rækken i Magnus Mattsson. I denne udsendelse bliver du også klogere på, hvem der lige nu er de største talenter – her defineret som spillere på maksimalt 21 år.

Listen to “1. division Zoom: Udenlandske ejere, oprykningsfavoritter og de største talenter” on Spreaker.