Partnere

DitUr.dk er ny partner på Monetos, og det skal selvfølgelig komme dig som lytter til gode. Udover at du får 10% rabat på hele shoppen med koden ‘MONETOS’, så laver de også løbende 3 eksklusive tilbud til vores lyttere, som du kan se her:

Tilbud #1 – Dissing Chrono Blue/Steel, 795 kr. (normalpris: 995 kr.)
Tilbud #2 – Dissing Chrono Silver/Black, 795 kr. (normalpris: 995 kr.)
Tilbud #3 – Urboks til 6 ure i carbon look inkl. begge ure, 1.295 kr.  (normalpris 2.489 kr.)

DitUr.dk en dansk webshop, der fokuserer på moderigtige og billige ure til både mænd, kvinder og børn. Webshoppen blev etableret i 2014, hvorefter sortimentet løbende er blevet større og større. De har derfor en masse forskellige slags ure på lager og garanteret også et til dig og din personlighed – om du er mand eller kvinde.

Deres ure henvender sig til både mænd og kvinder, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Urene henvender sig ligeledes til forbrugere, som ønsker et flot og billigt ur i høj kvalitet.

DitUr.dk mener, at alle bør have mulighed for at købe et stilfuldt ur. Det er ikke længere bare for de få. De sælger derfor udelukkende stilfulde ure til overkommelige, fornuftige og ikke mindst billige priser. På baggrund af din økonomi og smag kan du finde et ur, der matcher dig og din stil og personlighed. Øverst på siden kan du med deres filter specificere din søgning og vælge det ønskede mærke, prisklasse eller type af ur, du leder efter.