Partnere

DitUr.dk er ny partner på Monetos, og det skal selvfølgelig komme dig som lytter til gode. Udover at du får 10% rabat på hele shoppen med koden ‘MONETOS’, så laver de også løbende 3 eksklusive tilbud til vores lyttere, som du kan se her:

Tilbud #1 – Dissing Chrono Blue/Steel, 795 kr. (normalpris: 995 kr.)
Tilbud #2 – Dissing Chrono Silver/Black, 795 kr. (normalpris: 995 kr.)
Tilbud #3 – Urboks til 6 ure i carbon look inkl. begge ure, 1.295 kr.  (normalpris 2.489 kr.)

DitUr.dk en dansk webshop, der fokuserer på moderigtige og billige ure til både mænd, kvinder og børn. Webshoppen blev etableret i 2014, hvorefter sortimentet løbende er blevet større og større. De har derfor en masse forskellige slags ure på lager og garanteret også et til dig og din personlighed – om du er mand eller kvinde.

Deres ure henvender sig til både mænd og kvinder, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Urene henvender sig ligeledes til forbrugere, som ønsker et flot og billigt ur i høj kvalitet.

DitUr.dk mener, at alle bør have mulighed for at købe et stilfuldt ur. Det er ikke længere bare for de få. De sælger derfor udelukkende stilfulde ure til overkommelige, fornuftige og ikke mindst billige priser. På baggrund af din økonomi og smag kan du finde et ur, der matcher dig og din stil og personlighed. Øverst på siden kan du med deres filter specificere din søgning og vælge det ønskede mærke, prisklasse eller type af ur, du leder efter.Tipperen.dk er en hjemmeside med kun ét formål, nemlig at hjælpe deres brugere til at vinde på betting. Derfor har de siden 2014 håndplukket eksperttippere fra hele landet, som kan dette.

Eksperterne leverer spilforslag på især fodboldmarkederne, men der kan også findes masser af vindende spilforslag på tennis, Melodi Grand Prix, håndbold, cykling og amerikansk fodbold. Spilforslagene er i stor udstrækning gratis for brugerne at tilgå, men de bedste af dem betaler man for at få adgang til. På disse såkaldte “PRO spilforslag” har de formået at holde en tilbagebetaling på over 114% henover mere end 1400 bets.

Udover spilforslagene kan du finde andet bettingrelateret indhold på www.tipperen.dk, alt sammen med fokus på at gøre brugerne dygtigere til betting.

Du kan også følge Tipperen.dk på de sociale medier, hvor de er aktive på Twitter, Instagram og Facebook.

Husk! Som Monetos-lytter kan du få 30 dages ekstra adgang til betalingsspillene, hvis du køber 180 dages PRO-adgang til Tipperen.dk.

For at få dette skal du senest 3 dage efter dit køb sende en mail til mail@tipperen.dk med dit Tipperen-brugernavn (det kræver oprettelse at købe PRO-pakken) og henvise til Monetos-kampagnen.Ønsker du ikke at benytte PRO spilforslagene, er det også muligt blot at oprette en gratis bruger på Tipperen.dk. Det gør du her: https://www.tipperen.dk/opret