Partnere

Prøv de lækreste måltidskasser fra Hello Fresh og få STORE Monetos-rabatter.

Fordi du lytter til Monetos, får du 35% rabat på dine to første måltidskasser og 10% rabat på de to næste kasser. Brug rabatkoden: MONETOS810, når du opretter dig via linket.

Hello Fresh er for dig, der er træt af at bruge tid på indkøb, træt af hele tiden at skulle lave madplaner, træt af at spise de samme retter hele tiden. Lad Hello Fresh klare indkøbsturen, madplanlægningen og variationen for dig.

Så læn dig i stedet tilbage i sofaen! Det eneste, som du skal gøre, er at åbne døren for fragtmanden, tilberede maden ud fra nemme og udførlige opskrifter, og så ellers guffe de lækreste måltider i dig.

Hello Fresh er betalende partner på Monetos.

Prøv BookBeat GRATIS i seks uger – brug rabatkoden ‘monetos’.

Monetos er glade for at kunne præsentere BookBeat som ny partner på Monetos. BookBeat ønsker ligesom Monetos at levere kvalitetslyd til dig, der læser og lytter med, så på den måde passer det perfekt.

BookBeat er et stort bibliotek af lydbøger, som du kan slå dig løs i. Du kan læse – eller lytte – til alt lige fra krimier af Jo Næsbø til fodboldbøger af Flemming Toft om de danske europamestre fra 1992. Og meget, meget andet.

Og hvad, der næsten er endnu bedre, er, at DU som lytter af Monetos kan prøve BookBeat.dk kvit og frit i seks uger. Du skal bare besøge BookBeat og benytte dig af rabatkoden ‘Monetos’ – og så sker al magien helt af sig selv. Så betaler du nul danske kroner for seks uger!

BookBeat er betalende partner på Monetos.