Bonusser

Når du opretter dig som ny kunde hos en bookmaker, er der gode bonusser at hente. Monetos har samlet nogle af de bedste bonusser på markedet.

Opret dig ved at trykke på nedenstående links. Så får du hurtigt indsat bonussen eller dit freebet på din konto. Og så støtter du samtidig Monetos.

NordicBet
NordicBet har været en af danskernes foretrukne bookmakere igennem mange år.
Tidligt ude med odds, stort udvalg på især dansk fodbold og ligger i toppen af markedet målt på tilbagebetalingsprocent.

Nuværende bonus: 500 kr. freebet – tryk her
Forklaring: Nye kunder får 500 kr. ekstra på kontoen, så snart du har spillet for 500 kr. til mindst odds 1,80. I tilfælde af gevinst udbetales gevinsten uden omsætningskrav.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.


888sport
888sport er en all-round god bookmaker, der samarbejder med Unibet og er kendt for et stærkt udbud, høje odds og hurtig ind- og udbetaling.

Nuværende bonus: 500 kr. freebet – tryk her
Forklaring: Nye kunder får tabet fra første spil (op til 500 kr.) refunderet, hvis man indbetaler mindst 100 kr. ved oprettelse, hvor der bruges kampagekoden 500BACK.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk

MrGreen

MrGreen er en relativt ny bookmaker på det danske marked, men har hurtigt vist sig fuldt ud konkurrencedygtig med de eksisterende brands. MrGreen har således et stort udvalg af sportsgrene, kampe og sidebets, og tilbagebetalingsprocenten ligger på linje med de bedste i branchen.

Nuværende bonus: 500 kr. freebet – tryk her
Forklaring: Nye kunder får tabet fra første spil (op til 500 kr.) refunderet, hvis man indbetaler mindst 75 kr. ved oprettelse og spiller til mindst odds 1,80.

Opret dig her.

Min. 18 år. Spil ansvarligt. Hjælp: www.stopspillet.dk.